Anbefalinger fra kunder

Varm anbefaling af Jeanette Diemar som coach

Siden marts 2022 har vi haft en aftale med Jeanette Diemar om at komme i Midtjyske Jernbaner-huset ca. en gang i måneden for at afholde coachingsamtaler med de medarbejdere, der gerne vil benytte sig af medarbejdertilbuddet om coaching. Aftalen udspringer af et ønske om at fastholde/forbedre trivslen hos vores medarbejdere, og der er ingen rammer for, hvad samtalerne med Jeanette skal/bør handle om – det er helt op til den enkelte. Emnerne kan være af både privat og arbejdsmæssig karakter, og samtalerne foregår naturligvis i fuld fortrolighed.

Det er en fornøjelse, hver gang Jeanette "lander" i huset. Hun har en særlig evne til at møde alle med positiv energi, imødekommende varme og stort nærvær. Coachingsamtalerne giver altid stof til eftertanke og praktiske værktøjer at arbejde videre med. Gang på gang går medarbejderne fra coachingseancerne med løftet humør, sænkede skuldre og ikke mindst mod til at kigge både indad og udad.

Vi vil gerne give Jeanette vores allervarmeste anbefalinger. Tusind tak, Jeanette, for alt, hvad du kommer med, og for alle de gode indtryk, du gavmildt efterlader hos os.

Fra Midtjyske Jernbaner, 26. juni 2023

"Jeg har deltaget i Reiki modul 2, 3 og 4 hos Jeanette. Det har været en vildt spændende, udviklende og meget lærerig oplevelse for mig. Jeanette er både utroligt dygtig og så er hun meget omsorgsfuld. Derudover har jeg også på kurset været omgivet af både dygtige og søde medkursister. Jeg kan absolut anbefaleJeanette, både som behandler og som Reiki-teacher." Kærlig hilsen Charlotte

 

"Jeg havde gennem en veninde fået Jeanette Diemars tlf nr og havde det liggende i et års tid, inden jeg kontaktede Jeanette Diemar.  Havde jeg vidst hvad jeg ved nu, så havde jeg kontaktet hende med det samme.

Det var først, da det var min søns trivsel som var på spil, at jeg kontaktede hende. Efter min søns første besøg hos Jeanette Diemar, bestilte jeg en tid til mig selv med det samme – og herfra gik det bare den rigtige vej, med kyndig og kærlig guidning fra Jeanette Diemars side.

Efter 1års tid, hvor jeg havde konsulteret Jeanette Diemar løbende, blev jeg opmærksom på hendes Reiki Healing Kurser.

Jeg har fra ung vidst, at der er mere mellem himmel og jord, og at nogle mennesker bare har nogle evner, som ikke alle har. Jeg fik fornemmelsen, at jeg også kunne noget…men fik mig selv overtalt til, at det kunne jeg nok ikke.

Så jeg spurgte nysgerrigt Jeanette Diemar, om hun mente jeg ville kunne lære at heale; og her fik jeg det svar, som jeg jo selvfølgelig havde håbet på.

’’Det kunne jeg, og jeg kunne faktisk blive ret god til det’’.

Så med henblik på ’hjælp til selvhjælp’ til mig selv og min familie begav jeg mig nysgerrigt ud i Reiki Healing Kurser.

Jeg har ’bøvlet’ med kroppen i 6år og har prøvet meget og mange forskellige ting af, alt sammen i håb om, bare den mindste bedring. Der har været små trin til bedring undervejs – men jeg følte mig overhovedet ikke i mål, eller ’tilfreds’ med min hverdag og mit liv – i forhold til det ’bøvl’ jeg har med kroppen.

Jeg er nu Reiki Master (mega stolt)…men undervejs i denne Reiki Healing rejse, fik jeg det bedre og bedre…og for første gang i 6år følte jeg, ’at jeg var hjemme i mig selv’….det lyder meget kliché - men jeg følte mig hjemme nu.

At der så skete noget udefrakommende, som rystede hele min grundvold, var hårdt. Men gennem healingen og Jeanette Diemar, fandt jeg igen mit ståsted – og det vil jeg altid kunne gøre.

For mig har denne rejse med Reiki Healing givet mig håbet (som jeg jo altid har haft), men nu også troen på, at der venter et godt liv igen. Og jeg er allerede på vej…nu glæder jeg mig til fremtiden og frygter den ikke – alt sammen, takket være Jeanette Diemars utrolige evner og kyndig guidning, samt hendes Healing Kurser.

 

Selve kurset ville jeg ønske aldrig stoppede…

Det har været den mest fantastiske personlige rejse, jeg nogensinde har været på – og som jeg aldrig havde troet var mulig.

Jeanette Diemars måde at undervise, støtte og guide os alle, på kurset, er udover det sædvanlige. Og der findes simpelthen ikke ord, som jeg kan bruge til at beskrive dettte på – men det som kommer tættest på er, at Jeanette Diemar ’gør det så rent’…. Så fint…så ærligt… så god etik og moral, som er enorm vigtig, når man har med andre mennesker at gøre.

Det er enormt ærligt og kærligt…og så er hun hamrende dygtig. Jeg er enorm stolt over, at have fået lov til at tage disse Reiki Kurser hos Jeanette Diemar, for jeg ved, at jeg nu healer på lige præcis min måde, og ja – nu har jeg fundet ud af, at jeg faktisk er rigtig god til det. Jeg er meget imponeret over, hvad jeg rent faktisk har lært og kan – takket være Jeanette Diemar.

Jeg kunne ikke ønsker mig en bedre læremester – og jeg kan KUN anbefale hende til andre, som også kunne være interesseret. Jeg vil vende den rundt og sige, at jeg synes faktisk det er synd for dem, som ikke får lov at både opleve Jeanette Diemar og uddanne sig som Healer hos hende.

At finde så fin og ægte en læremester som Jeanette Diemar er, som at vinde den store gevinst i lotto….og det gør man jo ikke…så jeg er meget ydmyg og taknemmelig over, at have fået lov til at deltage på hendes kurser, samt få lov til at dygtig gøre mig, hos hende og sammen med hende."

Af hjertet tak til Jeanette Diemar.

"Jeg oplevede Jeanette Diemars healende nærvær, da mit band og jeg skulle spille til en stor fest nær Vejle. Dagende op til festen havde jeg været syg med hoste anfald og høj feber. Da aftenen hvor vi skulle spille kom, var jeg afkræftet og min hals var ødelagt af at hoste.
Kort inden koncertstart, falder jeg i snak med Jeanette som er gæst til festen. Jeg deler min bekymring med hende og hun spørger om hun må lægge sine hænder på min hals for at lindre halsbetændelsen. Lidt tøvende takker jeg ja til tilbuddet.
Jeanette ligger derefter hendes hænder om min hals og skuldre. Jeg mærker straks en energi, og en pludselig varme omkring min hals. Efter 10 minutters tid sagde hun med optimisme i stemmen; "Så er du klar til at give den gas". 
Jeg stod tilbage med en behagelig fornemmelse i hovedet og kroppen. Lige fra første nummer var jeg fyldt med energi og havde genvundet kontrollen med min stemmen igen. VI formåede af spille næsten 2 timer over tid. Af hjertet tak Jeanette Diemar! Jeg vil på det kraftigste anbefale Jeanette Diemar" Esben

"Jeg har gentagne gange fået både coaching og healing af Jeanette Diemar. Jeg kan ubetinget medgive Jeanette mine bedste anbefalinger. Jeg har en rigtig travl hverdag, hvor jeg driver selvstændig virksomhed. Ofte er jeg alt for stresset, og herudover har jeg kronisk sygdom i form af psoreasis gigt. Jeanette har hjulpet mig så meget med begge dele. Gennem radionien har jeg fået det meget bedre både fysisk og psykisk. Jeg har gennem rigtig mange år lidt af kraftig migræne, men jeg har ikke haft en eneste migræne, siden jeg kom i behandling med radioni. Jeanettes konstruktive måde at udfordre mig på, har hver eneste gang gjort, at selv kritiske situationer er blevet positive." Jeannette Jørgensen

"Min søn Aksel har af flere omgange brugt Jeanettes healende evner. Hun formår med en ro og overbevisende professionel tilgang, at læse ham og hans behov. Aksel har haft udfordringer i nakke og ryg efter fødslen, som han udtrykker i smerte og gråd/utilpashed. Jeanettes evner har gjort en kæmpe forskel for Aksel og vores hverdag. Han har udviklet sig rigtig meget, og smerterne er aftagende med hastige skridt.

Vi vil på det varmeste anbefale hende til både børn og voksende.Julie Munk

"Sjældent har jeg snakket med en der er så villig til at lytte, støtte og være der når man har mest brug for det. Jeg har fået hjælp af Jeanette af flere omgange. Til dels ved at finde ro med de bekymringer der kan være ved, i det private, men også den ofte stressede hverdag. Jeg oplever hvordan hun lytter og kan guide mig til, hvordan jeg skal håndtere de forskellige problemer som jeg slås med. Det er simpelthen guld værd med de værktøjer som hun giver videre. Derudover går jeg til meditation hos Jeanette. Det er så rart at komme et sted hvor der er sådan en ro, og man kan stresse helt af. Det er er den bedste tid man kan give sig selv i en travl hverdag med mange udfordringer.
jeg vil hermed give Jeanette de bedste anbefalinger. Hun er en fantastisk kvinde til at lytte, læse og forstå hvordan man har det, og så har hun en engels tålmodighed.
af hjertet tak til Jeanette ." Pernille

Jeanette er den mest fantastiske dygtige healer, clairvoyant og håndlæser, jeg nogen sinde har mødt. Af hjertet tak for al din visdom og ærlighed, du øser ud af 🙏 Det er SÅ inspirerende, opløftende og fantastisk 🙏

Absolut ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra 😘, Bodil Andersen fra Facebook

Jeanette er simpelthen så dygtig, at det er svært at forstå. Kæmpe, kæmpe, KÆMPE anbefaling her fra 🥰, Kamilla Østergaard Borg fra Facebook

Jeg sender hermed den største anbefaling. Det kan ikke beskrives med ord hvilken indvirkning du har haft på mit liv. Jeg kom som en person uden troen på sig selv, men gik derfra med både tro og selvtillid.

Derudover har du hjulpet mig med at se nogle af de ting jeg har med i bagagen i øjenene.

Jeanette har en stor indlevelse evne og mærker hurtig hvor man er. Hun er lydhøre, respektfuld og et utroligt behageligt menneske.

-STORT TAK, helt sikkert ikke sidste gang vi ses ♥️, Mette

Jeg kan kun give Jeanette mine varmeste anbefalinger! At få mine hænder læst hos hende er det bedste jer nogensinde har gjort for mig selv. Hun er kompetent, empatisk, rolig og nærværende, og så kaster hun om sig med omsorg for individet. Man føler sig velkommen og tryg fra første minut. Samtidigt stråler det ud af hende, hvordan hun brænder for at hjælpe andre på rette vej. Kære Jeanette, tak for alt du giver 🙏🏽