Om

Mit navn er Jeanette Diemar. Jeg er uddannet optiker, healer, mindfulness instruktør, coach/spirituel coach og håndlæser. 
Ovenstående siger i bund og grund ikke meget om, hvem jeg er, men derimod hvad jeg kan og brænder for. Jeg har en dyb passion for mine medmennesker - at hjælpe, heale og støtte andre til at skabe et liv i balance. Og jeg er til stede her og nu - altid klar på at give det nødvendige og mere til...

 

Diemars, Jeanette Diemar, DIEMARS, diemars.dk, coach, spirituel coach, healer, blodanalyse, naturmedicin, mindfulness, mindfuldnessinstruktør, healing, spirituelle smykker, healing, radioni

Jeg har selv været gennem livet på godt og ondt, og livet gør rigtig ondt ind i mellem. Jeg har lært, at hvor der er vilje og rummelighed, er der vej. Jeg tilstræber mig på, at få det bedste ud af det, jeg møder på min vej. Leve et ordenligt liv og være et ordentligt menneske. Jeg forsøger at give det bedste af mig selv, hver dag. At være et rummeligt og kærligt menneske.

 

 

 

På klinikken laver vi hypnoterapi, håndlæsning, coachning, clairvoyance og healing. Alt foregår i et fortroligt rum, hvor tavshedspligt er en selvfølge.