Jeanette Diemar, healing. Diemars, DIEMARS, diemars.dk

HEALING - skab balance i din krop

Healing skaber balance i din krop. I vores travle hverdag, bliver din krop nemt blokeret og er i underskud af energi. Her kan healing hjælpe dig til igen at komme i balance og dermed fungere optimalt. Du kan bruge healing til at lindre smerter i kroppen som forstuvning,  knoglebrud, hovedpine, kredsløbsforstyrrelser, migræne, muskelspændinger, rygsmerter, sportsskader....., næsten alt. Børn er meget modtagelige for healing,

Der er flere og flere kræftpatienter, der bruger healing. Ny forskning viser, at healing er så effektiv, at den mindsker følgesymptomer, giver mindre angst, mindre stress, mindre uro, mindre smerter og bedre nattesøvn.

Ved en healing ligger du på en briks under et tæppe. Herved får du overført energi fra mine hænder. Jeg flytter hænderne rundt på kroppen, fra top til tå. Herved lindres smerter, uro og  stress. Kroppen afbalanceres, din krops energi bliver bedre..... En healing tager typisk en god time.

Det kræver intet af dig at blive healet, det gør ikke ondt, og der er ingen bivirkninger ved healing. Det betyder intet, om du falder i søvn under behandlingen, virkningen er den samme - du slapper af og jeg gør arbejdet, og du har det meget bedre bagefter.