Jeanette Diemar, mindfulness, Diemars, DIEMARS, diemars.dk

MINDFULNESS
- Stressreduktion og forbedret livskvalitet

Mindfulness bruges til stressreduktion, forbedring af livskvaliteten, smertelindring ved f.eks. kroniske sygdomme og til at optimere koncentrationen. Du husker bedre, når dine mål, lærer og viser opmærksomhed.

Hvorfor vælge at implementere mindfulness i hverdagen?
Vi møder tit verden og andre mennesker gennem vores mere eller mindre forudfattede meninger, og går glip af alt det sjove. Gennem mindfulness får vi modet til at opleve os selv og verden på en mere umiddelbar og direkte måde - Lige nu fra øjeblik til øjeblik.

Mindfulness lærer dig at være tro mod dig selv - giver dig et redskab til at være med det som er... " Let it be..." Den giver dig den bedste version af livet.

" Det gør ondt at miste. Det gør lige så ondt at holde fast - Noget, der ikke længere får dig til at gro " 

 

Mindfulness er for ALLE. - En form for mental træning der: 

- bekæmper stress
- øger livsglæde
styrker din mentale tilstand
- øger koncentrationsevnen/hukommelsen
- minimerer angst og depression
- forbedrer selvværd og sociale fobier
- mindsker smerter
- giver gode resultater ved OCD

Generelt større livskvalitet gennem selvudvikling...

Du kan få mindfulness-træning i et individuel forløb 1:1 eller som et gruppeforløb/workshop.

Kontakt mig vedrørende deltagerantal og pris.

Når man vil tabe sig, ændrer man sin livsstil. Hvis man vil have fred i sindet, hjælper  det ikke at lukke verden ude. Men ved at ændre på vores egen opfattelse af verden, opnår vi fred i sindet.

Vores hjerner kører i selvsving… tankemylder. De fleste kender dét, at de knap registrerer verden omkring sig, på vejen til de næste projekter, altid foran.

Forskning viser, at mindfulness er utrolig gavnlig. Det virker på hjernen som antidepressiv medicin. Der er evidens for, at det gør os mindre stressede, mere tilfredse, mere nærværende, mere effektive, mere fokuserede på målet - Vi tyer ikke til overspringshandlinger længere.

For at træne dig i mindfulness, bruges meditations- og åndedrætsøvelser. Det kræver ikke, at du har forudgående kundskaber til hverken meditation eller andet. For at forstå mindfulnessprincipperne, blander jeg øvelserne med teori.

" You are never too old, to set another goal or Dream a new Dream" Citat C.S Lewis

"One day, you will just be a memory for some people. Do your best, to be a good one"